میگرن قاعدگی موجب آسیبهای مغزی میشود؟ خیر؛ هیچ نوع سردرد میگرنی به مغز آسیب نمیزند.
برنامه مشخصی برای خواب داشته باشید. کمخوابی و پرخوابی هر دو میتوانند باعث شدیدتر شدن سردرد شوند.
بسیاری از شما دچار سردردهای دوره ای یا مکرر میشوید. در طب سنتی یک سری غذاها به عنوان غذاهای سردردآور (مُصَدِّعات) شناخته میشوند که افراد با سردردهای مکرر یا سردردهای میگرنی باید حتی الامکان مصرف آنها را خیلی محدود و حتی در صورت شدید بودن مشکل، از خوردن آنها پرهیز کنند (مخصوصا در روزهایی که دچار سردرد هستند)
اگر سردردتان مکرر و شدید است به پزشک مراجعه کنید تا داروهای دیگری را برایتان تجویز کند.
خصوصا در سالهای اخیر که با استفاده از تجهیزات تصویربرداری پزشکی و مانیتورینگ بیماران در طول وقوع حمله میگرن، جزییات بیشتر و کاملتری از شکل و نحوه عملکرد انواع سردردهای میگرنی و تاثیر آن بر دستگاه عصبی در اختیار پژوهشگران قرار گرفته است.
درصورتیکه بهصورت مکرر دچار سردرد شدید پریود میشوید و راهکارهای پیشگیرانه و داروهای مسکن برای درمان آن بیاثر هستند، بهتر است با پزشک مشورت کنید.
طرز تهیه سس قارچ با خامه و آرد غلیظ و خوشمزه برای سیب زمینی و استیک
سردرد میگرنی همواره با شدت زیاد و در یک طرف سر احساس میشود و همچنین ماهیتی ضرباندار یا ضربهزننده دارد.
از آنجایی که سردرد میتواند علامت عارضهای جدی باشد، چنانچه از سردرد شدید و مداوم یا مکرر رنج میبرید، حتما به پزشک مراجعه کنید.
او همچنین در مشاهدات خود ثبت کرده که در مواردی، بیمار در پایان حمله میگرن، دچار تهوع و استفراغ نیز میشود.
میگرن و عوارض ناشی از آن، میتوانند بر سلامتی جسم و روان بیمار اثرات مخربی داشته باشند، بنابراین مهم است که با تشخیص به موقع و استفاده از روشهای کنترلی، از عوارض انواع سردرد میگرنی پیشگیری شود.
فاکتورها سردرد هورمونی میگرن قاعدگی علت تغییرات هورمونی در دوران قاعدگی و ترکیبی از فاکتورهای فیزیکی و عاطفی تغییر در سطح هورمونها و نوسانات عصبی مکان و شدت در قسمت جلو، شدت متوسط تا شدید یک طرفه، (معمولاً) در نیمه سر و شدت شدیدتر علائم همراه سردرد عادی، سرگیجه، تهوع، خستگی، اضطراب سردرد شدید، سوء هاضمه، حساسیت به نور و صدا مدت زمان چند ساعت تا چند روز چند ساعت تا چند روز عوامل تحریک کننده تغییرات هورمونی، استرس، عوامل محیطی تغییرات هورمونی، عوامل محیطی، استرس، عوامل غذایی درمان آنتیدپرسانتها، آنتیالترژیک، تغییر در شیوه زندگی آنتیدپرسانتها، آنتیالترژیک، آنتیتریپتانها، تغییر در شیوه زندگی
داروهای تریپتان (گیرندههای آگونیستهای انتخابی گیرنده سروتونین) در درمان میگرنهای دورهای کاربرد دارند.
پزشکی امروز بیش از شناخت عامل میگرن، بر روشهای مختلف مهار سردردهای میگرن و شدت علائم بیماران متمرکز شده است. هرچند که پژوهشگران همواره در حال ادامه تحقیقات بر روی علتهای مختلف مولکولی، ژنتیکی، عروقی و هورمونی موثر در ایجاد میگرن هستند و روزانه یافتههای بیشتری بر دانستههای علمی سردرد کلاستر درباره منشا میگرن افزوده میشود.